PENGUMUMAN

BLOG INI DITERBITKAN UNTUK MEMUDAHKAN ANAK-ANAK MURID SAYA MEMUAT TURUN LATIHAN, NOTA, JAWAPAN CONTOH , RAMALAN DAN MEMBERIKAN CADANGAN. BAHAN-BAHAN DALAM "SUDUT PELAJAR" HANYA UNTUK RUJUKAN MURID-MURID KEN SAHAJA. HAL INI BERLAKU DEMIKIAN KERANA SESETENGAH BAHAN DALAM SUDUT PELAJAR MERUPAKAN BAHAN KAWALAN HAK CIPTA, OLEH ITU SAYA TIDAK BERHAK MENGUMUMKAN BAHAN-BAHAN PILIHAN TERSEBUT. JADI, JANGAN MARAH SEKIRANYA ANDA TIDAK DAPAT MELAYARI "SUDUT PELAJAR". SILA HUBUNGI SAYA MELALUI MSN: kenlee@live.com.my SEKIRANYA ANDA MEMPUNYAI SEBARANG PERTANYAAN ATAU PERMINTAAN. SAYA SEDIA MENOLONG. TERIMA KASIH.TAKWIM PEPERIKSAAN

Custom Search
PENGUMUMAN TARIKH PEPERIKSAAN AWAM


UPSR 2011
UPSR Ujian Bertulis 13, 14 & 15 September 2011 (3 hari)


PMR 2011
Ujian Bertulis 4-6 Oktober 2011,10 - 11 Oktober 2011 (5 hari)


SPM 2011
AMALI OKTOBER
Ujian Bertulis 14 November - 14 Disember 2011 (16 hari)


STPM 2011
LISAN 20 - 22 Sept & 27 - 29 Sept 2011
BERTULIS 21 November 2011 - 15 Disember 2011

                                           Ken Lee

Friday, January 1, 2010

Karangan Jenis Laporan untuk sekolah rendah

Laporan Majlis Perasmian Dewan Sekolah Rendah Jenis Cina Stampin.....Majlis Perasmian Dewan Sekolah Rendah Jenis Cina Stampin telah diadakan pada 5 Mei 2009 ( Sabtu ). Dewan baru tersebut telah dibuka secara rasmi oleh Pegawai Pendidikan Daerah, Encik Shamsuddin bin Aminuddin.


.....Upacara majlis perasmian bermula pada pukul 9:00 pagi. Sebelum itu, kawasan sekitar dan dewan telah dihiasi. Ketibaan Pegawai Pendidikan Daerah telah disambut dengan paluan kompang dan bunga manggar. Selepas semua jemputan mengambil tempat. Guru Besar memberi ucapan alu-aluan. Beliau berterima kasih kepada pihak Kementerian Pendidikan Malaysia yang telah sudi membiayai kos pembinaan dewan tersebut. Usaha guru-guru dan murid-murid dalam menjayakan majlis tersebut juga dihargai.


.....Encik Shamsuddin pula dalam ucapannya memuji usaha pihak sekolah dalam menjayakan projek pembinaan dewan baru tersebut. Beliau berharap aktiviti-aktiviti yang berfaedah dapat dijalankan dengan lebih giat lagi dengan pembinaan dewan baru tersebut. Beliau seterusnya merasmikan pembukaan dewan tersebut. Kemudian, para hadirin dihiburkan dengan persembahan murid-murid seperti acara tarian, nyanyian, lakonan dan deklamasi sajak.


.....Sebelum bertolak pulang, Pegawai Pendidikan Daerah dan para jemputan dibawa melawat pameran khas sekolah yang diadakan di perpustakaan sekolah yang terletak di tingkat atas dewan tersebut. Mereka juga dihidangkan dengan jamuan ringan. Majlis bersurai pada pukul 11:00 pagi.


Sekian.


Laporan disediakan oleh,.................. 6 MEI 2009.

_______________________

( SHARIFAH BINTI ROSE )

Setiausaha,.

Jawatankuasa Majlis Perasmian

Ken Calculator